Take 5 Compact Poly Synth - kompakti, mutta kykenevä syntetisaattoriuutuus

Sequential on julkistanut Take 5 Compact Poly Synthin. Kompakti ja helposti liikuteltava uutuusinstrumentti on viisiääninen VCO/VCF-pohjainen polyfoninen syntetisaattori, joka soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattikäyttöönkin.

 

Take 5 Compact Poly Synthissä on kaksi VCO:ta ja sub-oskillaattori per ääni, Prophet-5 Rev 4:n vastaavaa jäljittelevä analogifiltteri sekä 44 täysikokoista kosketinta aftertouch-ominaisuudella. Lisäksi soitin on varustettu pitch bend- ja mod wheel -säätimillä.

Key-split -toiminto mahdollistaa kolmen ja puolen oktaavin koskettimiston jakamisen kahteen erilliseen osuuteen.

Soitin on ladattu digitaalisilla efekteillä, joihin lukeutuvat muun muassa kaiku, viive, chorus, flanger, kehämodulaattori ja phaser.

Laitteessa on myös soundiin lämpöä ja säröä tuottava overdrive-säätö sekä suoraan etupaneelista hallittava lohko analogiselle FM-synteesille.
Vintage-potikka puolestaan lisää oskillaattoriin, filtteriin ja envelopeen äänestä toiseen vaihtelevia mikrovariaatioita, tuottaen soundiin vanhoille täysanalogilaitteille ominaista eloa.

Monipuolisuuden viimeistelevät arpeggiaattori ja 64-nuottinen sekvensseri. Tallennustilaa laitteessa on 128 tehdasasetuksen ja sekä samankokoisen käyttäjäkohtaisen preset-varaston verran.

Sequential Take 5 Compact Poly Synthissä on “matkakokoiselle” soittimelle sopivat liitännät. Takapaneelista löytyvät ulostulot niin midille, usb:lle, sustain-jalkakytkimelle, kuulokkeille kuin ekspressiopedaalillekin.


Muutama soundien esittelyvideo Youtubesta:

Lisätiedot: 

DLX Music

F-Musiikki

Verkkokauppa.com

04.11.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy