Nayteikkuna

TC Helicon Go Guitar Pro – tallenna soittoa missä vaan

TC Helicon Go Guitar Pro on suunnattu kitaristeille tai basisteille, jotka haluavat todella pienen audiosovittimen jammailuun tai riffien, biisi-ideoiden yms. tallentamista varten.

Valmistaja lupaa, että laitteella pystyy tallentamaan laadukasta ääntä nollalatenssilla niin iOS- ja Android-laitteille kuin myös Mac- ja PC-koneillekin.

Muunnos toimii 24-bittisenä 48 kilohertsin taajuudella, ja dynamiikka-alueeksi ilmoitetaan 98 desibeliä.

 

TC Helicon Go Guitar Pro on varustettu mini-USB-liitännällä ja mukana tulee usb/lightning-kaapeli. Laitteen luvataankin olevan yhteensopiva useiden iOS-musiikkisovellusten kanssa.
Lisäksi se toimii valmistajan mukaan saumattomasti TC Heliconin mobiilisovellusten ja niiden efektien kanssa.

 

TC Helicon Go Guitar Pro on varustettu instrumenttiliitännällä (1 megaohmi) ja Midas-esivahvistimella. Kitaran ja basson ohella tähän balansoimattomaan liitäntään ovat valmistajan mukaan kytkettävissä myös kosketinsoittimet ja muut linjatason laitteet.

 

Em. liitännälle on gain-säädin sekä led-merkkivalo, joka ilmoittaa signaalin mahdollisen säröytymisen.
Lisäksi liitäntäpuoli käsittää kuulokelähdön omalla voimakkuussäädöllä sekä toisen lähtöliitännän, josta signaali voidaan lähettää eteenpäin kitaravahvistimeen tai PA-laitteistoon.

 

TC Helicon GoGuitar Pro on varustettu myös Thru/FX-valitsimella, jonka avulla voidaan valita signaalin reititys prosessoidun tai puhtaan signaalin väliltä. Jälkimmäinen on tarpeen mikäli laite kytketään edelleen vahvistimeen tai efektilautaan.

Lisätiedot: TC Helicon

11.07.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy