Touch Innovations XG – läpinäkyvää WAU-arkkitehtuuria

Touch Innovations XG on uudenlainen läpinäkyvä, projektoitu kosketuspinta, joka on tarkoitettu kaiken moisten sovellusten ohjaamiseen.

Näyttävä uutuus on valmistajan mukaan omiaan erilaisiin presentaatioihin ja esiintymisiin, yökerhojen DJ-lavoille sekä kiinteisiin kohteisiin kuten hotellien aulatiloihin, museoihin tai vaikkapa myyntipisteisiin. Touch Innovations XG:n lasista valmistetussa näytössä on pinta-alaa 39 tuuman verran, ja se perustuu kapasitiiviseen kosketustekniikkaan (PCAP). XG tukee kymmentä samanaikaista kosketusta.


Lisäksi projektoidun näytön luvataan olevan kirkkaampi kuin yksikään muu kosketusnäyttö. Ja koska näyttö runkoineen on läpinäkyvää lasia, se antaa myös yleisölle uudenlaisen visuaalisen kokemuksen.

Touch Innovations XG on saatavilla Pro- ja Lite-malleina. Kumpikin niistä on Windows-yhteensopiva.
Pro-mallissa hintaan kuuluu tehokas Intel-prosessorilla ja 500 gigan muistilla varustettu PC, joka mahdollistaa halutun ohjelman käytön.

Touch Innovations XG:n kaikki komponentit on sijoitettu laitteen alaosan yksikköön.
Pro- ja Lite-versioiden mukana toimitetaan täysin kustomoitavissa oleva Emulator 2 -kontrollerisofta MIDI-sovelluksia varten.

Aivan halpaa lystiä tällainen visuaalisuus ei ole, sillä Touch Innovations XG on hinnoiteltu Yhdysvalloissa seuraavasti: 6,895 dollaria (XG Pro) ja 5,999 dollaria (XG Lite).

Lisätiedot: Touch Innovations

08.01.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy