Victory V4 The Jack – putkietuaste moneen käyttöön

Image

Brittiläisen vahvistinvalmistaja Victoryn V4-etuastemallisto on saanut uuden tulokkaan. The Jack korvaa aikaisemman Countess-mallin.


Victory V4 The Jack perustuu V30-vahvistimeen, jonka valmistaja kehitti yhdessä Guthrie Govanin kanssa. Kyseessä on täysputkietuaste, jota voidaan käyttää niin vahvistimen edessä, esivahvistimena äänityksessä tai sitten toisen vahvistimen efektiluupissa korvaamaan sen oma etuaste.

Victory V4 The Jack on kaksikanavainen nuppi, joka on varustettu on yhdellä EC900-putkella sekä kolmella CV4014-putkella.

Image

Kolmikaistainen ekvalisaattori (treble, middle, bass) on molemmille kanaville yhteinen.

Image

Victory V4 The Jackin kaksi kanavaa säröytyvät eri tavoin. Channel 1 (volume 1, master 1) tuottaa puhtaasta soundista kevyeen säröön ulottuvia soundeja. Channel 2 (volume 2, master 2) puolestaan soi isommalla säröllä.
Victory V4 The Jack on varustettu myös kolmiasentoisella bright-kytkimellä. Se toimii globaalina eq-asetuksena, jonka avulla The Jack optimoidaan seuraavaa tuloliitäntää varten, sillä nehän voivat vaihdella luonteeltaan paljonkin.

Victory V4 The Jack on varustettu channel 1/2 - sekä bypass-jalkakytkimillä. Lisäksi remote switch -liitäntä mahdollistaa erillisen jalkakytkimen käytön niin kanavien vaihteluun kuin bypass-toimintoon.

Victory V4 The Jackin takapaneelista löytyvät seuraavat liitännät: input, through, loop in, loop out sekä effect out.

Image

Victory V4 The Jack -etuastetta voidaan käyttää kahdella kytkentätavalla. Standalone-moodi vastaa normaalin pedaalin käyttöä eli laite yhdistetään vahvistimen tuloliitäntään. Amp Through -moodi puolestaan tarkoittaa sitä, että Victory V4 The Jack kytketään vahvistimen efektilenkkiin loop in - ja loop out -liitäntöjen avulla. Kun pedaali on päällä, se ohittaa vahvistimen oma etuasteen ja vastaavasti ollessaan pois päältä toimii puolestaan vahvistimen oma etuaste. Kummassakin kytkentätavassa kitaran yhdistetään Victoryn tuloliitäntään, mutta vahvistimen tuloon signaali lähetetään Amp Through -moodissa Through-lähdöstä ja Standalone-moodissa puolestaan effect out -lähdöstä.

Victory V4 The Jack toimii mukana toimitettavalla 12 voltin DC-muuntajalla, virrankulutuksen ollessa 800 milliampeeria.

Lisätiedot: Musamaailma