Vox Mini Go – pientä ja pienempää

Image

Vox on esitellyt jälleen uuden mallinnukseen perustuvien pienikokoisten vahvistimien sarjan. Mini Go -nimeä kantavat kombot on saatavilla 3-, 10- ja 50-wattisina malleina.

 

Vox Mini Go -vahvistimissa on 11 Cambridge-vahvistimesta lainattua vahvistinmallinnusta (Deluxe CL, Boutique CL, Boutique OD, Vox AC30, Vox AC30TB, Brit 800, Brit VM, SL-OD, Double Rec, Vocoder, sekä Line).
Tuloliitäntöjä on kaksi, yksi kitaralle ja toinen laululle. Jälkimmäisen tasosovituksen operointiin on trim-säädin.

Lisäksi Vox Mini Go -vahvistimissa on kaksi omin säätimin varustettua efektiä.
Effects 1:n takaa löytyvät modulaatio/oktaavi-efektit (chorus, phaser, tremolo, ja oktaaveri), kun taas Effects 2 on omistettu viiveille ja kaiuille (analoginen sekä digitaalinen delay, sekä jousi- ja hallikaiun emulaatiot.
Säädinten apuna on myös time-painike. Efektejä ajetaan send-säätimestä.

Vox Mini Go -vahvistimista löytyy komppilaitteelle 33 eri rytmivaihtoehtoa, joiden apuna on genre-hanikka sekä tasosäädin, samoin kuin variation-, start- ja stop-säätimet.

Vox Mini Go 10- ja 50-vahvistimissa on myös luupperi loop- ja level-säätöineen.

Image

Kuvassa Vox Mini Go 3 ja Mini Go 50.

Vox Mini Go 3- ja 10-komboissa on gain- ja tone-säätimet, kun taas Go 50 -mallissa on gainin lisäksi myös treble- ja basso-hanikat.
Kaikissa on (master) volume -säädin yleisvoimakkuuden säätöön.
Go 10/50 -malleissa on lisäksi power select -valitsin nimellistehon porrastusta varten.

Vox Mini Go -kombot on varustettu viritysmittarilla, aux-tulolla sekä kuulokeliitännällä.

Image

Vox Mini Go 3 -mallissa on halkaisijaltaan viiden tuuman kaiutinelementti, Mini Go 10 on varustettu 6,5-tuumaisella kartiolla ja Go 50 puolestaan kahdeksantuumaisella ämyrillä.

Mini Go -kombot on tehty mukana kuljeteltaviksi. Kylkiin on ruuvattuihin, kartion muotoisiin kannakkeisiin saa pujotettua kantohihnan kitaramaiseen tapaan ja pohjaan asennetut jalat kallistavat kotelon sopivasti takakenoon vaikkapa katusoittoa harjoitettaessa. 

Image

Pakettiin kuuluvan virtalähteen lisäksi kompbot pelaavat USB-syötöllä – esimerkiksi varavirtalähteeksi tarkoitetulla akulla – kunhan sen virransyöttökapsiteetti on yli 1,5 ampeeria.

Lisätiedot: EM Nordic