Walden G3030RCEH & G2070RCEH – kokopuiset akustiset reunaviisteellä

Image

Waldenin SupraNatura -sarja edustaa valmistajan malliston parhaimmistoa. Se tarjoaa kaksi kokopuista Grand Auditorium -tyyppistä akustista kitaraa, joissa on soololoven ohella plektrakäden alle sijoittuva, soittoasentoa mukavoittava reunaviiste.

 

Walden G3030RCEH:n koppa on varustettu punaseetristä tehdyllä kannella, kun taas sivut ja pohja ovat Intian ruusupuuta. G2070RCEH:ssa kansi on niin ikään punaseetriä, mutta koppa mahonkia.

Image


Kaulan materiaalia ei paljasteta, mutta otelauta on molemmissa eebenpuuta, samoin kuin talla.
Kaulassa on vahvikkeina grafiittirimat, ja kaularauta on kaksitoiminen.

 

Image

Walden G3030RCEH & G2070RCEH -kitaroissa on Graphtech Ratio Chrome -virityskoneistot, joissa virityssuhde vaihtelee kielen mukaan välillä 12:1 - 39:1.
Valmistajan tiedotteen mukaan tämä mahdollistaa sen, että viritystuntuma on samanlainen jokaisella kielellä.
Satula on oikeaa luuta ja leveydeltään 44,5 millimetriä.

 

Image

Walden G3030RCEH & G2070RCEH -mallit on varustettu Fishman® Presys Blend -elektroniikalla, johon on integroitu yksinkertainen viritysmittari.

Image


Etuvahvistimessa on kolmialueinen ekvalisaattori (bass, middle, treble) sekä kapean kaistan notch-säädin alataajuuksien kierron poistamiseen.
Lisäksi tarjotaan Mic Blend -säädin sisäisen mikrofonin ja pietsoelementin miksaamiseen. Pakettiin kuuluu myös volume-säädin sekä phase-painike.

 

Image

Walden G3030RCEH - ja Walden G2070RCEH -kitaroiden mukana toimitetaan kova laukku.

Lisätiedot: EM Nordic