Nayteikkuna

Waves MidiPlus Fit - live-mikserin kontrolleri päivittyi

Wavesin eMotion LV1 -livemikserin MidiPlus Fit -kontrolleri on nyt HUI/Mackie-yhteensopiva.

 

Waves MidiPlus Fit on 16+1 motorisoitua, omilla näytöillään varustettua faderia omaava hardware-mikseri, jonka touch & turn -potikalla voidaan hallita mitä tahansa eMotion LV1:n parametreistä.

MidiPlus Fit toimii päivityksen myötä HUI/Mackie-protokollan kautta myös Pro Toolsissa, Logicissa, Ableton Livessä sekä Cubasessa. Lisäksi laitteeseen on tarjolla neljä työasemakohtaista muovipäällystä, jotka näyttävät mitkä fit-kontrollit vaikuttavat mihinkin DAW:n parametriin.

Kontrolleri on varustettu mute-, solo- ja kanavanvalinta-kontrolleilla sekä useammalle toiminnolle soveltuvilla pyörivillä säätimillä. Nämä voidaan valjastaa niin etuasteen äänenvoimakkuuden säätelyyn kuin kanavien panorointiinkin. Tempo on puolestaan naputeltavissa suoraan omalla tap tempo -painikkeellaan.

MidiPlus Fitillä voidaan hallita muun muassa LV1:n fadereita, kanavakohtaisia parametrejä, plugin-asetuksia, efektilähtöjä ja monitorimixejä. Myös kahdeksan tehdasperäisen tai vaihtoehtoisesti käyttäjän kustomoiman layerin hallinta onnistuu omilta kytkimiltään.

Waves MidiPlus Fit painaa maltilliset 4,2 kiloa ja soveltuu näin mainiosti tien päälle ja vaihteleviin olosuhteisiin. Laite voidaan asentaa mihin tahansa 19” 7U -räkkiin ja sen takapaneelista löytyvät usb- ja virtalähdeliitännät sekä led-valoille omistettu 5v 0.5A usb-liitin.

Päivitetty firmware ja muovisuojat ovat hankittavissa ilman lisämaksua (muovisuojista peritään kuitenkin toimituskustannukset) Wavesin kotisivuilta.


Lisätiedot: Waves

05.05.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy