Yamaha Revstar Standard – uudet ominaisuudet, uudet värit

Image

Yamaha on julkistanut uuden sukupolven Revstar-kitarat kolmena eri mallistona.

 

Yamaha Revstar -kitaroita on saatavilla kolmessa eri hintaluokassa. Revstar Professional on hinnakkain, sillä se valmistetaan Japanissa ja toimitetaan kovan laukun kanssa. Revstar Element puolestaan on edullisin riisutuimmilla ominaisuuksillaan. Revstar Standard asettuu hinnaltaan näiden välimaastoon.

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Jokaisessa Yamaha Revstar -kitarassa on nyt kammioitu runko, jonka todetaan paitsi vähentävän soittimen painoa, myös muokkaavan sen akustista sointia. Rungossa on myös rintakehää ja käsivartta vasten asettuvat loivennukset.
Lisäksi ominaisuuksiltaan hyvin samanlaisissa Professional- ja Standard-mallistoissa kaula on vahvistettu kahdella hiilikuiturimalla.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Yamaha Revstar Standard -malleissa rungon materiaali on vaahteraa ja mahonkia, ja kaula puolestaan mahonkia.
Revstar Standard on saatavilla kolmena erilaisena mallina. Näistä RSS20 on oikeakätinen ja varustettu kahdella humbucker-mikillä, joissa on Alnico V -magneetit.
RSS20L on vastaava vasenkätinen malli, kun taas oikeakätinen RSS02T on varustettu kahdella P90-mikillä, joissa on niin ikään Alnico V -magneetit.

Yamaha Revstar Standardissa on viisiasentoinen mikkivalitsin, volume- ja tone-säädöt sekä jälkimmäisessä säätimessä nostokytkin (”Focus Switch”). Tällä nostokytkimellä saadaan aikaan passiivinen volumebuusti, jonka kuvaillaan vaikuttavan samalla tavalla kuin ylikäämittyjen mikkien: ylätaajuudet tummuvat, keskialue ja alataajuudet korostuvat ja soinnin karakteeri on agressiivisempi.

Yamaha Revstar Standard RSS20 on saatavilla kuudella eri viimeistelyllä: Sunset Burst, Swift Blue,   Hot Merlot, Flash Green, Vintage White sekä Black.
Revstar Standard RSS20L:n viimeistelyt ovat Swift Blue ja Black.
Revstar Standard RSS02T puolestaan on saatavissa viimeistelyillä Swift Blue, Hot Merlot, Sunset Burst ja Black.

Yamaha Revstar Standard -kitaroiden hintaan kuuluu kantopussi.

Katso valmistajan videot
 

RSS20:




 

RSS02T:

Lisätiedot: F-Musiikki