Zildjian 14" K Custom Hybrid Reversible Hi Hat – soita kummin päin vain!

Image

Voihan sitä soundikimaraa laajentaa näinkin, että kootaan hi-hatin peltipari kahdesta keskenään vaihtokelpoisesta, mutta erilaisesta symbaalista. Kun pellit asettaa yksin päin, saa yhden soundin ja kun niiden paikat vaihtaa, pitäisi samasta parista irrota valmistajan mukaan tyystin erilainen soundi.

Rumpali Akira Jimbon kanssa yhteistyössä suunniteltu hi-hat-malli yhdistää Zildjianin perinteisen, himmeäksi sorvatun pinnan ja nykyaikaisen taonnan jälkeen kiiltäväksi työstetyn pinnan ovelalla tavalla samalle symbaalin puoliskolle.

Zildjian Limited Edition 14" K Custom Hybrid Reversible Hi Hatin yhden symbaalin sisempi pinta on työstetty siloisen kiiltäväksi, kun taas saman symbaalin ulkokehä on sorvattu perinteiseen tapaan.
Ja toisessa pellissä on samaan tapaan kaksi erilaista vyöhykettä, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.

Peltien paikkoja vaihtamalla muuttuu sekä polkusoundi että kapuloinnin tuottama soundi. Lisäksi toisen pellin reuna-alueen käänteinen Mastersound-taonta takaa sen, ettei symbaaleita suljettaessa muodostu ilmalukkoa, minkä ansiosta polkusoundiin tulee Zildjianin mukaan aivan omanlaistaan mellevyyttä.

Painoltaan symbaalipari sijoittuu keskisarjaan ja kyseistä mallia valmistetaan vain rajoitettu erä.
 

LisätiedotEM Nordic