Nayteikkuna

Genelec-tuotteet nyt myös Msonicin kautta

Msonic oy tiivistää yhteistyötään Genelec Oy:n kanssa ja tarjoaa nyt koko Genelecin pro audio- & AV-tuotevalikoiman  kauttansa.  

Genelecin sertifioiduksi premium-kumppaniksi hyväksytyn Msonic oy:n asiantuntijatiimiin kuuluvat Ossi Männikkö, Tero Hölttä, Reima Saarinen, Mika Sopanen ja Stefan Svanfeldt. Hölttä ja Saarinen ovat jo sertifioituja Genelec SAM-osaajia ja Männikkö, Sopanen ja Svanfeldt ja suorittavat keväällä 2017 Genelecin viralliset sertifikaatit.

Iisalmelainen Genelec on Msonic oy:lle luonteva yhteistyökumppani. Genelec on vuodesta 1978 lähtien kehittänyt korkealaatuisia aktiivisia tarkkailukaiuttimia ammattikäyttöön ja merkki on muodostunut audioalan standardiksi.

“Genelecin tuotteet sopivat täydellisesti nykyisten edustustemme, kuten Avidin ja DAD:n rinnalle. Genelec tekee aktiivista kehitysyhteistyötä edustamiemme valmistajien kanssa sekä toimii AES67/Dante-pohjaisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme yhteensopivia ja alan laadukkaimpia kokonaisratkaisuja. Tulemme myös järjestämään tapahtumia yhteistyössä Avidin ja Genelecin kanssa”, Ossi Männikkö kertoo.

Genelec Oy:n kotimaan myyntipäällikkö Janne Lankinen pitää kumppanuutta luontevana jatkona yhteistyölle: “Olemme vakuuttuneita, että yhdessä msonicin kanssa voimme tarjota ammatti- ja asennusaudiomarkkinoille laadukkaan tuotteistuksen lisäksi parhaan mahdollisen osaamisen sekä palvelun.”

Msonic oy keskittyy nyt tarjoamaan asiakkailleen Genelecin studiomonitoreita ja aktiivikaiutinjärjestelmiä. Laajentuneen yhteistyön myötä msonic oy:n edustuksista jäävät pois muut studiomonitorivalmistajat.

Lisätiedot: 

• Msonic

Genelec

09.01.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy