Nayteikkuna

Lukijakyselyn mellevät palkinnot

Suuren lukijakyselyn päätteeksi arvomme kokoelman melleviä palkintoja, jotka paljastamme joulukuun aikana yksitellen lisäämällä tämän jutun alkuun aina uuden palan. Palkintojen esittelyjärjestys ei viittaa niiden keskinäiseen arvostukseen.

Vastauskuponki on joulukuun 3. ilmestyneen Riffin numero 6/2014 välissä, mutta vastaaminen onnistuu sähköisestikin. Linkin kyselyyn ja ohjeisiin löydät palkintojen esittelyn jälkeen, sivun alalaidasta. Vastausaika päättyy 15. tammikuuta 2015!

Aaton aattona, 23. joulukuuta paljastamme viimeisen arvonnassa jaettavan palkinnon – Italia Guitarsin valmistaman Maranello Classic -sähkökitaran. Palkinnon lahjoitti tuotemerkin maahantuoja, R-Jam ja soittimen arvo on noin 650 euroa. Kitaran lisäksi voittajalle toimitetaan topattu selkäreppu-mallinen soitinlaukku.

Italia Maranello osallistui yhtenä kolmesta Italia-kitarasta Riffin käyttötestiin, joka julkaistiin numerossa 2/2014. Kyseisen testin Maranello-osuuden pääset lukemaan tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

Lisätietoja Italia-kitaroista: R-Jam Group

 

Maanantaina 22. joulukuuta on jo aaton aaton aatto. TV2:n erinomaisessa joulukalenterissa tunnelma yhä tiivistyy ja niin se tekee myös Riffin päämajassa. Jälleen on ilo esitellä uusi upea palkinto ja se on Roland Cube Lite -pikkuvahvistin harjoituskäyttöön. Cube Lite ja sen kanssa saumattomasti yhteen nivoutuva Cube Jam -aplikaatio on ruodittu tarkemmin Riffissä 5/2013 julkaistussa käyttötestissä jonka pääset lukemaan tästä. Voittaa voit vastaamalla Riffin lukijakyselyyn, johon löydät linkin tämän uutisen alaosasta.

Palkinnon lahjoitti Roland Suomi ja sen arvo on noin 150 €.

 

 

 

Perjantaina 19. joulukuuta lisätään palkintojen joukkoon Electro-Harmonix Epitome, kolmen erinomaisen efektin yhdistelmäpedaali. Epitome kuuluu niihin laitteisiin, jotka on testattu joskus Riffissä ja niinpä  painetussa numerossa 4/2013 julkaistu, Timo Koskisen kirjoittama artikkeli kaivettiin esiin ja sen voi lukea tästä.

Palkinnon arvo on noin 350 € ja sen lahjoitti Electro-Harmonix.


 

Torstaina 18. joulukuuta kartutetaan palkintokasaa viidellä RightOn Straps -firman ylellisellä kitarahihnalla. Hihnat arvotaan kukin erikseen eli viidellä henkilöllä on mahdollisuus voittaa. Jos nimittäin ottaa osaan arvontaan täyttämällä vastauskupongin ja lähettämällä sen meille 15. tammikuuta mennessä. Ja ohjeethan löytyvät tämän uutisen alaosasta…

RightOn-hihnoissa on monia kekseliäitä ominaisuuksia, kuten ruuvilukitteinen pituudensäätö, plektrataskut jne. Tarkemman arvion yhdestä esimerkkitapauksesta voit lukea Riffin netissäkin julkaistusta käyttötestistä.

Palkintohihnojen arvo on 65 – 100 € kappaleelta ja ne lahjoitti  R-Jam Group Oy

 

Keskiviikkona 17. joulukuuta 2014 on esittelyvuorossa Lewitt MTP 240 DMs – herttakuvioinen, dynaaminen laulumikrofoni on/off-kytkimellä. Valmistajan sanoja mukaellen se on kuin luotu keikoille aina tehokkaasta vuoto- ja käsittelyäänten torjunnasta kovien äänenpaineiden sietoon. Kapselia ympäröivä verkko vaimentaa h:n humahdukset ja p:n poksahdukset diskanttitoistoa ja selkeyttä tärväämättä, ja metallirunkoisen MTP 240 DMs:n mekaanista konstruktiota kuvaillaan jämäkäksi. Mikrofonin mukana toimitetaan haarukka-adapteri sekä kuljetus/suojapussi.  

Palkinnon arvo on noin 65 euroa ja sen lahjoitti Profitron Oy
 

Tiistaina 16.12. lisätään palkintokokoelmaan IK Multimedian valmistama iRig Voice -laulumikrofoni.

Värikäs iRig Voice on dynaaminen laulumikrofoni, jonka voi liittää suoraan iPhoneen, iPadiin, iPodiin, uudempiin Macceihin sekä tiettyihin Android-laitteisiin.
Kuulokeliitännällä varustettu iRig Voice -mikrofoni toimii ihan sellaisenaankin, mutta luonteva pari sille on EZ Voice -ohjelma, joka tarjoaa laululle helppokäyttöiset, sormenpäällä ohjailtavat pikamuokkaukset ja efektoinnit. Lisäksi EZ Voice palvelee vaikka omien ideoiden tallennus- ja kehttelytoiminnan ohessa myös karaoke-hommissa, sillä se osaa raivata tilaa musiikilliselle ite-taiteelle mykistämällä äänitteelle tallennetun alkuperäisen lauluosuuden.

Palkinnon lahjoitti Into-Luthman ja sen arvo on 36 euroa.

 

Viikon alkajaisiksi, maanantaina 15. joulukuuta 2014 kauhotaan palkintosäkistä esiin Korg Volca Beats, analoginen rumpukone nostalgisen ajankohtaisin soundein.

Korg esitteli Frankfurtin messuilla 2013 analogisen uutuuskolmikon (Riffi 3/2013), jonka yhtenä kulmakivenä on Volca Beats, vanhan kunnon ajan rumpukone. Sen soundivalikoimaan kuuluvat Kick, Snare, Hi Tom, Lo Tom, Closed Hi Hat sekä Open Hi Hat. Laitteessa on kuulokeliitäntä ja se toimii myös paristoilla, joten siitä on iloa vaikkapa keikkabussissa matkattaessa.
Sync- ja midi-liitäntöjen ansiosta Volca Beatsin saa liitettyä elimelliseksi osaksi studion muuta laitteistoa. Tarkempi esittely löytyy tästä videolinkistä.

Palkinnon arvo on noin 150 € ja sen lahjoitti EM Nordic


 

 

Perjantaina 12.12. liitetään palkintojen joukkoon AKG D7 Chrome LTD – krominvärinen erikoismalli D7-solistimikrofonista. Valmistajansa sanoin tämän referenssi-malliksi nimetyn dynaamisen mikrofonin kapselissa käytetään AKG:n Varimotion-rakennetta, jolla kaksikerroksinen kalvo voidaan virittää halutulla tavalla ilman ulkoisia lisuja. Omalla bassoleikkurillaan varustetun D7:n suuntakuvio on superhertta ja sen toistoalueeksi ilmoitetaan 70 – 20 000 Hz. Äänenpaineen kestoksi luvataan 147 dB SPL.

Palkinnon lahjoitti Studiotec Pro Audio ja sen arvo on noin 250 €.

 

Torstaina 11. joulukuuta lisäämme palkintokokoelmaan Cordial CSI 3 PP Crystal -kitarajohdon, jonka taipuisa ja audiolaadultaan ensiluokkaiseksi kehuttu kaapeli kimaltelee joulun tunnelmaan sopivasti. Tuikkeen täydentävät plugeihin upotetut Swarovski-kristallit. Liitinten kontaktipinnat on kullattu.

Palkinnon lahjoitti Noretron Komponentit ja sen arvo noin 80 euroa.

 

 

Keskiviikkona joulukuun 10. päivä on jo seitsemännen palkinnon vuoro astua esiin. Ja sehän on Aphex Microphone X – herttakuvioinen kondensaattorimikrofoni, joka kytketään USB-liitännällä suoraan tietokoneeseen. Kuulokemonitoroinnin ohessa Microphone X tarjoaa myös analogisen prosessoinnin tallennettavalle signaalille.

Mikrofonin tarkemman esittelyn löydät klikkaamalla tästä.
Palkinnon lahjoitti Noretron Broadcast ja sen arvo on 199 €

 

 

Tiistaina 9. joulukuuta onkin esittelyvuorossa Blackstar Fly-3 Stereo Pack – näpsäkän kitarakombon ja lisäkaapin yhdistelmä, joka palvelee soittopuuhien lisäksi myös tietokoneen yleiskäyttöisenä äänentoistosysteeminä.

Malli on niin uusi, että uutisoimme asiasta marraskuussa ja seikkaperäisen esittelyn Fly-3:sta löydätkin tästä (avautuu uuteen ikkunaan).

Palkinnon lahjoitti Musamaailma ja sen arvo on 105 €.
 


 

 

Maanantaina 8. joulukuuta on vokalistin vuoro – lisäämme nimittäin tammikuussa arvottavien palkintojen joukkoon Beyerdynamicin dynaamisen solistimikrofonin, jonka mallitunnus on TG V50d. Mallitunnuksen TG viittaa Touring Gear -sarjaan, V puolestaan Vocal- eli laulukäyttöön ja lopun d dynaamiseen toimintaperiaatteeseen.
Tarkemman esittelyn mikrofonista voit lukea tämän linkin kautta.
Beyerdynamic TG V50d -palkinnon lahjoitti F-Musiikki ja sen arvo on 105 €.

Lisätiedot: F-Musiikki

 

 

Sunnuntaina 7. joulukuuta on aika liittää arvottavien palkintojen joukkoon Shure GLX-6D-kitaralangaton, joka koostuu pedaalilautaan asemoitavasta vastaanottimesta, kitarahihnaan kiinnitettävästä lähettimestä ja lyhyestä johdosta kitaran ja lähettimen välille. Shure GLX-6D –setin käyttötesti on julkaistu Riffin numerossa 1/2014 ja nyt artikkelin voi lukea myös Riffin verkkosivustolta.

Palkinnon arvo on 499 € ja sen lahjoitti Noretron Audio

 

 

Perjantaina 5. joulukuuta lisäämmekin suuren lukijakyselyn hiljalleen karttuvaan palkintokokoelmaan Zoomin Q4- videotallentimen. Laitteen tarkemman esittelyn voit lukea juuri julkaistusta tuoteuutisesta.
Palkinnon arvo on noin 270 euroa ja sen lahjoitti Soundtools.


Huomisen lauantain pyhitämme Suomen itsenäisyyden kunniaksi, mutta jälleen sunnuntaina lisätään palkintojen joukkoon jotakin uutta…

 

Ja torstain kunniaksi lisäämme hiljalleen muodostuvaan palkintokokoelmaan Sennheiserin lahjoittamat HD6 MIX -kuulokkeet, joiden arvo on 260 €.
Kyseinen kuulokemalli on ollut Riffissä myös kokeiltavana, ja asiaan liittyvän jutun pääset lukemaan tästä.
Lisätiedot: Sennheiser Suomi

 

 

Ensimmäisenä paljastamme Italia Guitarsin valmistaman Rimini 6 -sähkökitaran. Palkinnon lahjoitti  tuotemerkin maahantuoja, R-Jam ja soittimen arvo on 645 euroa.
Kitaran lisäksi voittajalle toimitetaan topattu selkäreppu-mallinen soitinlaukku.

Italia Rimini 6 osallistui yhtenä kolmesta Italia-kitarasta Riffin käyttötestiin, joka julkaistiin numerossa 2/2014. Kyseisen testin Rimini-osuuden pääset lukemaan tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

Lisätietoja Italia-kitaroista: R-Jam Group

 

Lukijakilpailun vastausaika on päättynyt. Kiitoksia osanotosta!

03.12.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy