Nayteikkuna

Progressiivisen instrumentaalirockin supertrio The Aristocrats Suomeen

Instrumentaalimusiikin ystäville on tammikuussa tarjolla harvinaista herkkua, kun Guthrie Govanin, Bryan Bellerin sekä Marco Minnemannin muodostama progressiivisen rockin supertrio The Aristocrats saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

Hiljattain kolmannen studioalbuminsa julkaissut yhtye nauttii muusikoiden keskuudessa erittäin suurta arvostusta ja moni pitää kitaran monitaiturina sekä pedagogina tunnettua Guthrie Govania yhtenä parhaimmista kitaristeista maailmassa. Edellisen kerran Govan vieraili maassamme soittaessaan Steven Wilsonin yhtyeessä ja tuolta reissulta jäi aikakirjoihin mylös Riffissä julkaistu haastattelu, jonka voit nyt lukea myös netistä tämän linkin kautta. 
Bryan Beller ja Marco Minneman ovat The Aristocratsin lisäksi tunnettuja muun muassa Steve Vain ja Joe Satrianin yhtyeiden riveistä viime vuosien aikana.
 
Uusimman Tres Caballeros -studioalbumin julkaisun myötä ahkerasti keikkaileva The Aristocrats on raivannut nopeasti tiensä alan kuumimpien nimien joukkoon, ja kokoonpano aloittaa kevään Euroopan-kiertueensa Espoon Sellosalista. Konserteissa on luvassa virtuoosimaista soitantaa mehevällä huumorilla höystettynä.
 
The Aristocrats esiintyy Sellosalissa 13. ja 16. tammikuuta, konserttien liput ennakkoon myynnissä Lippupisteessä (konsertti 16.1. loppuunmyyty).

Näiden keikkojen välissä yhtye vierailee myös Äänekoskella, jossa se pitää 15. tammikuuta sekä yleisölle suunnatun klinikan että konsertin.
Liput klinikalle maksavat 10 euroa, itse keikka on 20 euroa ja keikka + klinikka paketti 25 euroa.
Klinikka alkaa klo 17 ja keikka 19:30. Lisätietoa löytyy tämän linkin kautta.

29.12.2015
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy