Nayteikkuna

Prolyte Campus perehdyttää trussien maailmaan

On trussivalmistajan oma etu, että rakenteet saadaan kokoon ja purettua hallitusti, ja että niitä käyttävät henkilöt osaavat huolehtia sekä omastaan että etenkin yleisön turvallisuudesta.

Trusseja valmistava Prolyte Group on päätynyt jakamaan yleispätevää tietoa Prolyte Campus -tapahtumissa, joissa tomutetaan mutu-uskomuksia ja ruokitaan käyttäjiä faktatiedolla.

Seuraava Prolyte Campus vedetään Metropolian tiloissa Helsingissä 18.– 20. tammikuuta 2016. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulu ja Prolyten tuotteita Suomessa edustava Electrowaves.

Huom!

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 12. tammikuuta.

Lataa tapahtuman pdf-esite tämän linkin kautta.

Jaossa yleispätevää tietoa

Fysiikan lait toimivat samoin trussimerkistä riippumatta, joten tieto on yleispätevää kaikille kenttätöissä uurastaville, sekä rakenteita suunnitteleville.
Ja kun huomioidaan nykymaailmassa yleinen moniosaamisen vaade, kannattaa sen silkkihanskaisimmankin soundipetterin tai video-ohjaajan hankkia itselleen perustiedot trusseista ja tavaran riiputtamisesta. Vaikkei ehkä koskaan joutuisikaan tarttumaan alumiiniin itse, niin voihan sitä tulla kentällä vastaan tilanne, jossa joku muu kasaa tai ripustaa heppoisin tiedoin ja taidoin, ja jonkun pitäisi osata puuttua siihen.  


Alkuun voi tutustua Prolyten julkaisemaan BlackBook-opaskirjaseen jonka voi ladata pdf-muodossa tämän linkin kautta. 

Sitten voi viihdyttää itseään hetkisen vaikka katselemalla trussibustereiden videon, jossa varsin käytännönläheisesti havinnollistetaan kuinka käy, kun tuki tavallisen näyttämövalaisimen valokeila polttaa taakkaa kannattelevan remmin.


 


Lisätietoja Helsingin Prolyte Campus -tapahtumasta antavat:
Jyrki Sinisalo, Metropolia
Esa Kyllönen, Electrowaves

30.12.2016
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy