Nayteikkuna

PRS SE Starla Stoptail – klassista sointia ja ulkonäköä

PRS:n tämän vuoden uutuuksiin kuuluu Starla-mallin virtaviivaistettu, edullisempi versio.

 

Vintagemaiseen muotoiluun ja viimeistelyyn perustuva SE Starla on Gibson-tyylisellä tallalla, jossa on erillinen kieltenpidike. Kaksiosainen talla on säädettävä ja sen on valmistanut Grover.

 

 

PRS SE Starla Stoptail perustuu kokonaan mahonkiseen runkoon. Myös kaula on mahonkia ja otelauta puolestaan ruusupuuta. Näin ollen myös soittimen soundin luvataan olevan lämmin, ”puinen” ja keskialuevoittoinen.

 

 

Otelautanauhoja SE Starlassa on 22 kappaletta, ja kielten soiva pituus (”skaalanpituus”) on valmistajan mukaan 25 tuumaa. Kaulaprofiili taas on tyyppiä ”wide fat”.

 
 

PRS SE Starla Stoptail on varustettu valmistajan omilla virityskoneistoilla. Soittimen metalliosat puolestaan on niklattu.

 

 

Mikkeinä SE Starla Stoptailissa on PRS:n suunnittelemat DS-02 Treble & Bass -humbuckerit.
Valmistajan mukaan ne lisäävät kitaran soundiin kirkkaasti ärjyviä ylätaajuuksia, jonka avulla se erottuu hyvin miksauksesta.
Lisää sointivaraa tuo se, että sävysäädin on varustettu nostokytkimellä, jolla voi puolittaa humbuckerit yksikelaisiksi mikrofoneiksi.
SE Strarlan elektroniikka on varustettu myös volume-säätimellä sekä kolmiasentoisella mikrofonikytkimellä.

PRS SE Starla Stoptail toimitetaan keikkapussin kera. Soitin on saatavina Metallic Green - sekä Antique White -värjäyksillä.

Lisätiedot: EM Nordic

09.01.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy