Alcons laajentaa CRMS-monitorimallistoaan

Image

Alcons Audion passiivinen kaksitiekaiutin, CRMSC-SRHOR, on erityisesti elokuvatuotantoon suunniteltu monitori, jolla jo aiemmin lanseerattua CSRMSC-kaiutinjärjestelmää voidaan kätevästi laajentaa surround-toistoon.

CRMSC-SRHOR diskanttitoistosta vastaa Alconsin patentoima RBN202 pro-ribbon -nauhaelementti ja bassokaistaa toistaa refleksikoteloon istutettu 6,5-tuumainen kartiokaiutin.
Suuntaavuudeltaan diskanttielementti on pystysuunnassa 30 astetta ja vaakasuunnassa 90 astetta. 
Valmistajan mukaan nauhadiskantin toisto säilyy lineaarisina kaikilla äänenpaine-tasoilla. Ja koska elementti on sama kuin CSRMSC-sarjan etukaiuttimissa, saadaan laajalle kuuntelualueelle ehyt ja yhtenäinen ääni kaikista suunnista.

Uutuusmallia voi pienemmässä tuotantoyksikössä käyttää myös etukaiuttimena, kunhan sen tueksi valjastaa erillisen sub woooferin huolehtimaan bassotoistosta.

Kotelon muotoilussa on huomioitu kaiuttimen asennus teatterin tai tuotantoyksikön sivuseinille, ja siksi etulevyä on kallistettu 15 asteen kulmaan.
Kaiuttimet voi tilata missä tahansa eurooppalaisen RAL-värikartan värissä, joten valittavissa on yli 180 vaihtoehtoa, joilla kaiutin sulautuu sisustukseen.

Täyden järjestelmän ohjaus vaatii ALC Sentinel -vahvistinkontrollerin käyttöä, jolloin systeemistä saadaan suurin mahdollinen äänenpaine puhtaimmalla soundilla.

Lisätiedot: Electro Waves