Palmer Bass Pocket Amp kulkee vaikka basistin taskussa

Image

Saksalaisvalmistaja Palmerin Bass Pocket Amp on kompakti etuaste basistille.

Palmerin uutuuden suunnittelussa on otettu huomioon sekä passiivi- että aktiivimikrofonien käyttäjät, sillä sisäänmenossa voidaan kytkimellä valita -12 desibelin tasonvaimennus. Bass Pocket Amp tarjoaa kolme erilaista soundimoodia (clean, overdrive, fuzz) sekä ekvalisaattorin puoliparametrisellä keskialueella, jossa säätövara ulottuu 150 hertsistä kahdeksaan kilohertsiin. Lisäksi käyttäjä voi vaikuttaa portaattomasti särön määrään, kuivan ja efektoidun soundin suhteeseen, jäljitellä nauhasaturaatiota ja säätää voimakkuutta.

Kaiutinmallinnuksia Palmer Bass Pocket Amp tarjoaa kolme (vintage, modern, flat). Jalkakytkin on kaksitoiminen, eli sen voi valita suorittamaan joko ohituskytkentä tai mykistystoiminto.

Image

Laitteessa on balansoitu lähtö, johon voidaan valita signaali ainoastaan valitun soundimoodin mukaisena tai sitten kaikkine muokkauksineen. Oma lähtö löytyy myös vahvistimelle. Lähdöt on varustettu  ground lift –kytkimellä.

Image

Palmerin uutuudessa on kuulokeliitäntä esivahvistimella, ja aux in –tulon avulla laitteeseen kytkeä samanaikaisesti myös ulkoinen musiikkisoitin esimerkiksi rytmiraitoja varten. Viritysmittari voidaan puolestaan kytkeä omaan FX insert –tuloon.

Palmer Bass Pocket Amp painaa ainoastaan 360 grammaa, ja sen on suunnitellut Palmerilla työskentelevä Markus Torvinen.

Lisätietoja: Uraltone