Peavey P2 on aktiivinen Line Array

Image

Kahdeksan nelituumaisen kaiuttimen muodostama torni ja 12-tuumaisella kartioelementillä kalustettu bassokaappi antavat raamit Peaveyn P2 linjasäteilijälle. Bassokaappiin sijoitettu mikserivahvistin huolehtii audioponnistuksesta.

Euroopassa tovin hieman hiljaisempaa eloa viettänyt Peavey palaa kehiin uudella voimalla ja uusilla tuotteilla. Kesällä esitelty P2 on amerikkalaiskonkarin versio nyt jo varsin yleisestä ja suositusta sub + pilari -yhdistelmästä. Myös Peaveyn pilari kootaan kahdesta neljän kaiuttimen pätkästä, eikä liitoksissa tarvita erikseen kaapelointia, sillä signaalin kulku moduulista toiseen on järjestetty toisiinsa loksahtavilla kontakteilla.

Image

Peaveyn toteutukselle luvataan toistokaistaksi 20 – 20 000 Hz (-10 dB) ja maksimiäänenpaineeksi 122 dB (SPL).
Jakotaajuus ala- ja yläkerran välillä on 150 Hz.
Näillä arvoilla valmistaja kuvailee systeemin soveltuvan niin viikonloppukekkereiden dj-meininkiin kuin esiintyvän bändin kuppilasetiksi.

Oma kolmikanavainen mikseri tarjoaa balansoidun tulon yhdelle monofoniselle linja/mikrofonisignalille, yhdelle balansoidulle linjatason stereo-äänilähteelle (liittiminä TRS-jakit) sekä yhden balansoimattoman linjatason stereotulon RCA-liittimin.

Kullekin tulolle on oma volume-säätönsä ja lisäksi soundin yleisilmettä voi muokata kahdella liukukytkimellä. Näistä ensimmäinen vaikuttaa bassokaistaan ja ns. suoran vasteen vaihtoehtoina ovat bassokorostus, tai -vaimennus. Jälkimmäinen kytkin vaikuttaa preesens/diskanttialueeseen ja se tarjoaa suoran vasteen vaihtoehdoksi puheäänelle optimoidun muokkauksen.
 

LisätiedotEM Nordic