Digico Quantum Quantum326 – kompaktisti kahdella näytöllä

Image

NAMM-messuilla 2020 esitelty, kolmella kosketusnäytöllä varustettu Quantum338 on valmistajan mukaan huikea menestystuote, jossa on vain yksi suosiota rajoittava tekijä: fyysinen koko. 
Tänään päättyvillä Plasa-messuilla Digico julkisti sitten mallin kompaktimman version Quantum326n, jossa on kaksi näyttöä ja oleellisesti sutjakammat raamit.

Quantum326 vastaa kaikilta suoritusarvoiltaan ja ominaisuuksiltaan kookkampaa sisarmalliaan, yhtä kosketusnäyttöä ja 12 fyysisin liukusäätimin toteutettua kanavalohkoa lukuunottamatta. 

Tulokanavia  on 128 ja signaaleiden reititykseen mikserin sisällä on 64 bussia, sekä 24 x 24 -matriisi, joissa kaikissa on täydet DSP-prosessoinnin työkalut.

Image

Käyttöpinnassa 17-tuuman kosketusnäyttöjä täydentävät niiden oikealle puolelle sijoitetut pyöritettävät säätimet, sekä 24 fyysistä kanavalohkoa 100 millimetrin liukuineen, valintakytkimineen ja omine pyörösäätimineen.
Mikserin oikeaan reunaan lisäksi sijoitettu kaksi vastaavaa liukusäädintä sekä master-lohkoon tyypillisesti liittyvät kytkimet ja säätimet. 

Quantum326 voidaan päivittää käyttöjärjestelmän Pulse-laajennuksella, jonka jälkeen käytössä on156  tulokanavaa, 72 bussia, 48 Mustard Prosessoria (ilman laajennusta 36) sekä 72 Nodal-prosessoria (ilman laajennusta 64). 
Pulse-päivitys tuo myös yhden lisäominaisuuuden: Mix minus -toiminnon.

Teatterikäyttöön konfiguroitu Quantum326T sisältää Pulse-laajennuksen jo valmiiksi ja tässä versiossa matriisin koko on 36 x 36.

Image

A/D- sekä D/A-muunnokset hoidetaan Digicon 32-bittisillä "Ultimate Stadius" -muuntimilla ja Quantum326n varusteluun kuuluvat isommasta mallista tutut MADI-liitännät, kaksi DMI-korttipaikkaa, sekä muut monipuoliseen käyttöön tarvittavat liitännät niin analogi- kuin digitaalimuodossa. 

Lisätiedot: Intersonic