Mackie M•Caster Live – striimaajaan työkalu

Image

M•Caster Live on Mackien uusi pienoismikseri, joka soveltuu erityisesti striimauskäyttöön matkapuhelimella, mutta palvelee tarvittaessa myös äänikorttina Mac- ja pc-koneissa.

 

Image

 

Käyttövirtansa M•Caster saa joko ulkoisesta virtalähteestä, tai USB-liitännän kautta, ja laite soveltuu näin erinomaisesti tien päällä käytettäväksi.
Puhelimeen M•Caster liitetään perinteisen kuuloke/mikrofoniliitännän kautta (TRRS-minijakki), kun taas tietokoneeseen kytkentä hoidetaan USB-kaapelilla.

Image

Myös headsetin käyttömahdollisuus on huomioitu, ja lisäksi laitteessa on liitännät linjatulon signaalille, mediasoittimelle, sekä omat lähtönsä kuulokkeille ja studiomonitoreille.

 

Image

Laitteen mikrofoniliitäntä soveltuu sekä dynaamisille että kondensaattorimikrofoneille, joille laitteessa on erikseen päälle kytkettävä 48v phantom -virta.

 

Käyttäjä voi viritellä vokaalisoundejaan ContourFX-presettien avulla kätevästi vain yhtä potikkaa pyörittelemällä.

Lisää muokkausmahdollisuuksia löytyy StreamFX-toiminnosta, joka on tarkoitettu striimattavan audion erikoistehosteisiin.
Pikanttina personointimahdollisuutena laitteen pohjassa on led-juova, johon käyttäjä voi vaihdella seitsemää eri väriä.

Mackie M•Caster Liven mukana seuraa Accusonus Plugins -paketti, joka sisältää elinikäisen lisenssin ERA Voice Levereriin ja ERA De-Esseriin sekä 3 kuukauden pääsyn Accusonus All Access Suiteen (mm. Noise Remover, Mouth De-Clicker, Reverb Remover ja paljon muuta).
Tarjolla on myös valikoima ääniefektejä ja taustamusiikkia.

Paketissa toimitetaan mikserin ohessa USB-kaapeli, 1/8” TRS / Aux -kaapeli, 1/8” TRRS -kaapeli sekä virtalähde.

Lisätiedot: Luthman Nordic