Quilter Labs Bass Block V803 – isompi pieni bassonuppi

Image

Amerikkalaisvalmistajan uusin bassonuppi on suunniteltu helposti roudattavaksi ja riittävän tehokkaaksi. Bass Block V803:ssa on 800-wattinen D-luokan päätevahvistin. 

Bassolle tarkoitettuja tuloja on kaksi, flat ja scoop, joista ensimmäinen on luonteeltaan neutraali ja jälkimmäinen taas ”skuupattu” Ampeg SVT -tyylisellä ”tone stack”-konfiguraatiolla.

Soinnin muokkaamiseen on lisäksi ekvalisaattori, jonka basso- ja diskantti-säädöt toimivat kiinteillä taajuuksilla ja niiden väliin jäävää keskialuetta säädetään puoliparametrisellä korjaimella.
Korjaimen toimintataajuudet ovat: Bass +/- 15dB @ 100Hz, Mid +/- 15dB @ 250Hz – 1kHz, Treble +/-15dB @ 1kHz.

Image

Lisäksi tuloliitännässä on kolmiasentoinen kytkin passiivi- ja aktiivielektroniikkaa sekä signaalin mykistämistä varten (passive, active, mute).

Bass Blockissa on erilliset gain- ja master-säätimet, joista jälkimmäiseen ympärille on vielä merkitty kolme päätevahvistimen voimakkuustasoa (0 wattia, 200 wattia, 800 wattia). 

Tämän ohella Bass Block V803:ssa voi valita käyttöön yhden kolmesta vahvistinmoodista: MODERN (valmistajan kuvauksen mukaan "tiukka transistorisointi sisäisellä limitterillä"), WARM (putkityyppinen lähtöimpedanssi sisäisellä limitterillä) sekä Q-TUBE (putkityyppinen lähtöimpedanssi putkiklippauksella).

Säätöpaneeliin on sijoitettu myös täyskokoiset jakit efektilenkin lähdölle ja paluulle (send, return), sekä kuulokeliitäntä. 
Ground lift -kytkin audiomaaton erotukseen eli maalenkkien katkaisuun, sekä virtakytkin täydentävät kontrollipaneelin. 

Image

Takalevyn sijoitetut kaiutinlähdöt on toteutettu Speakon-liittimin.
Tehoa luvataan kahdeksan ohmin kuormalla 400 wattia, ja neljän ohmin kuormalla 800 wattia. Lisäksi takapaneelista löytyy balansoitu DI-lähtö (XLR). 

Quilter Labs Bass Block V803 on mitoiltaan 7,94 x 21,59 x 19,68 senttimetriä, ja sen paino on 1, 7 kilogrammaa.

Lisätiedot: Quilter Labs