Gibson Victory – kasarikitaran paluu

Image

Vastauksena asiakkaiden toiveeseen ilmoittaa Gibson julkistaneensa uuden version ´80-luvun Victory-kitaramallistaan. 

Tarkemmin kerrotaan, että vuoden 2024 versio käsittää alkuperäismallin ”DNA:n”, mutta rungon muotoilu on nyt hienostuneempi, soittimen tasapaino parempi, ja lisäksi alkuperäinen virityslapa on korvattu Explorer-mallin vastaavalla.

Image

Gibson Victoryn ”offset”-tyyppinen runko on valmistettu mahongista, ja siinä on selkeä loivennus soittajan oikean käsivarren alla, samoin kuin pienemmät loivennukset soolovissa. 
Slim Taper -profiiliin muotoiltu kaula on niin ikään mahonkia, ja otelauta puolestaan eebenpuuta muuntuvalla radiuksella.

Image

 

Kaula on yhdistetty runkoon liimaliitoksella, mutta kielten soiva pituus on perinteisen Gibson-mitan sijaan Fender-kitaroista tuttu 25,5 tuumaa (647,7 millimetriä). 
Medium jumbo -tyypin nauhoja otelaudassa on 24 kappaletta.

Victoryssa on Graph Techin satula, leveydeltään 43,053 millimetriä, ja virityslapaan on asennettu Groverin Mini Rotomatic -koneistot. 
Talla puolestaan on Gibsonille perinteistä Tune-O-Matic-mallia, jonka lisänä on alumiinista valmistettu kieltenpidike. 

Lisäksi kitarassa on kaksi valmistajan 80´s Tribute Humbucker -mikkiä. 
Master volume -säädin on varustettu nostokytkimellä, jolla mikrofonit voi puolittaa yksikelaista soundia varten. Master tone -säätimessä on niin ikään nostokytkin, jolla taas voidaan valita käyttöön sisemmät tai ulommmat kela. 
Mikrofonien valintakytkin on kolmiasentoinen. 

Image

Gibson Victory on saatavilla viimeistelyillä Dark Green Satin, Gold Mist Satin sekä Dark Walnut Satin. 
Kitara toimitetaan kovan laukun kera. 

Lisätiedot: Algam Nordic