Bose F1 – joustavuutta PA:n suuntaukseen

On tilanteita, joissa istumakatsomo on esiintymislavaa alempana. Toisinaan penkkirivit taas nousevat estradia ylemmäs. Ja joskus tilanne on samaan aikaan sekä että ja siltä väliltä.

Näihin kaikkiin variaatioihin Bose tarjoaa ratkaisuksi F1-settiä, jonka suuntausta voidaan muunnella tilanteen mukaan.

F1:n suunnattavuus perustuu siihen, että kahdeksasta diskanttialueen kaiuttimesta muodostuvan linjasäteilijän kolmea alinta sekä kolmea ylintälohkoa voi kääntää kekseliään liukusaranoinnin ansiosta. Näin löinjasäteilijän muodoksi on tarjolla suoran pinon vaihtoehdoksi J-kirjain oikeinpäin tai yläsalaisin, tai sitten C-kirjainta muistuttava muoto.

Saimme tämän kevään messuilla esitellyn ja poikkeuksellisen tuotteen kokeiltavaksi. Lue tuloksista Riffin printtinumerosta 4/2015.

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, Akateemiset kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

01.09.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy