Jukka Gustavson – Arto Tuunela – Robby Krieger

Jukka Gustavson: Wigwam, Sahti, Hottoe, SF-Blues, Organ Fusion Band, Strandberg Project, Hoedown, Street Level… paljon bändejä – mutta ei välttämättä paljon yhteistä. Paitsi Jukka Gustavsonin vahva ääni, sielukas soitto ja kimurantit kappaleet. Suomiprogen pioneeri on palannut soittokehiin vuosikausien hiljaiselon jälkeen, entistä väkevämpänä. Toimittaja Tommi Saarela tapasi mestarin ja koosti mainion artikkelin. 

Arto Tuunela tunnetaan Pariisin Kevät -yhtyeen keulakuvana, mutta hänellä on roolinsa myös muiden artistien taustalla – tuottajana. Millaisia ovat Tuunelan ikimuistoisimmat sessiot, se selviää Misha Koivusen toimittamassa haastattelussa.

Robby Krieger on matkannut musiikillisella urallaan Doorsista jazziin. Tähän haastatteluun halukkaita oli kuulemma paljonkin, onhan Robby Krieger John Densmoren ohella toinen vielä elossa olevista Doors-jäsenistä. Manageriporras kuitenkin viestitti, että Doors-saagaan littyviä kysymyksiä ei saisi olla liiallisesti, sillä Robby Krieger haluaisi puhua nimenomaan uudesta levystään. Näin siis tehtiin ja Timo Östmanin toimittama haastattelu kiertyykin musiikin tekemisen ydinkysymysten ympärille Ovia liikoja muistelematta.

•••

Nämäkin kaikki haastattelut pääset lukemaan tuoreeltaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 4/2020. Siitä löydät myös Jarkka Rissasen esittelemässä itselleen kaikkein tärkeimpiä soittimia Elämäni kitarat -juttusarjan uudessa jaksossa, ja mikäli Yiorgos Fakanas on basistina tuntematon, niin nyt on syytä tutustua…  

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!

 

26.08.2020
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy