Lastenmusiikkia aikuisten oikeasti – kun soitinliikkeestä tehtiin pop-up-studio

Soundtoolsin myymälä ei hiljentynyt loppiaisviikonloppunakaan. Sisään astelivat Bianca Morales ja F.F. Band. Sitten ryhdyttiin levyttämään.

Kun kahdenkymmenen vuoden takaista ohjelmistoa päivitetään nykyaikaan, ei yllättäen mennäkään teknisesti monimutkaisempaan suuntaan vaan päinvastoin – pelkistetään  toteutusta ja tähdään 100% live-ottoon mahdollisimman niukalla kalustolla. 

– Mitä enemmän raitoja sitä vaikeampi niitä on hallinnoida, toteaa äänittäjänä tämän projektin parissa työskennellyt Perttu Siren, jonka dogmeihin kuuluu sekin, että kaikki käytettävät työkalut ovat tyypillisiä musiikkiliikkeissä myytäviä tavaroita – hi-endillä ei ole sijaa tässä hankkeessa.

Lue koko juttu Riffin printtinumerosta 1/2017.

•••

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

16.02.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy