Nayteikkuna

Lewitt DTG 650 – dataa suoraan mikrofonista

Kun tallentimeksi käyvät nykyään mobiililaitteetkin, pitää myös perinteisiä mikrofoneja valmistavien firmojen huomioida asia.

Lewitt DTG 650 on ammattitason stereofoninen kondensaattorimikrofoni, jonka voi liittää suoraan iOS-laitteeseen tai tietokoneeseen silloin, kun vain tallennetaan dokumentaarisesti jotain ihan sellaisenaan.


Jos työskennellään moniraitatekniikalla ja uutta äänitettäessä pitää kuulla jo aiemmin talteen poimitut raidat, liitetään mikrofonin ja tietokoneen väliin pakkaukseen kuuluva pienehkö liitäntärasia, jonka kera DTG 650 muuttuu kaksikanavaiseksi interfaceksi. Sen kautta hoituu niin äänitys kuin monitorointikin.

Näin alkaa Riffissä 6/2015 julkaistu käyttötestiin perustuva artikkeli, jonka voit kokonaisuudessaan lukea lehden printtiversiosta, tai digitaalisena Lehtiluukkupalvelusta.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

02.12.2015
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy