Ludwig Evolution Maple – kyllä lähtee!

Ludwigin houkuttelevasti hinnoitteleman taiwanilaisvalmisteisen Evolution Maplen rungot ovat ehtaa amerikanvaahteraa.


Pelkästään kalliita kustomrumpuja valmistamalla ei sarana laula ja kauppa käy – ainakaan tarpeeksi. Piakkoin 110-vuotisjuhliaan viettävän Ludwiginkin on pystyttävä tarjoamaan logollaan varustettuja rumpuja myös kohderyhmille, joita on maailmassa eniten: aloittelijoille ja edistyneille harrastajille.
Jo ensivaikutelma Evolution Maple -setistä on arvokkaan oloinen – kiiltolakkapinta on virheetön ja kokonaisuus rautaosia myöten siisti. Jotta laatu pysyisi ylhäällä mutta hinnat matalalla on tuotantoerät kuitenkin pidettävä suurina, mikä tarkoittaa koko- ja pintavaihtoehtojen karsimista minimiin. Evolution Maplea saa vain neljällä lakkapinnalla: Red Burst, Mahogany Burst, Transparent Black ja Transparent Blue.
Setit ovat isoja – viiden, kuuden rummun kokoisia – eli pistokeikalle moisesta saa koottua kevyemmänkin kattauksen jättämällä joutavat tomit kyydistä. Ainoa, mitä ei voi jälkikäteen vekslata on bassarin koko, joten valinnassa kannattaakin keskittyä sen perinpohjaiseen pohtimiseen.
Vaihtoehtoja on kaksi. Jos kuljetusväline on tilava, soitto äänekkäämpää ja lavat pääsääntöisesti isompia, kokeilusettiin kuulunut syvä 22-tuumainen tarjoaa uskottavaa vastinetta polkaisuun tilanteessa kuin tilanteessa. Jos rummusta tuntuu joihinkin puitteisiin puskevan liikaakin jytinää, sitä saa harkitulla demppauksella suitsittua.

•••

Näin alkaa käyttökokeeseen perustuva artikkeli, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin printtinumerosta 5/2018.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.

 

21.10.2018
|
Tommi Saarela
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy