Riffi haastattelee – lue, niin pysyt ajan tasalla!

Läpästä ammatiksi kävi Kalevauvan tie, mutta ei se matkan teko ilman vaivannäköä heilläkään ole sujunut. Eikä tässä tyhjästä nyhjästy, taustalla on vankka koulutus, päässä lennokkaita ideoita ja sielussa sisukkuutta tehdä niistä totta.

Raskaiden riffien nimeen vannova Mount Mary on noussut ensilevynsä myötä suomalaisen musiikimaailman eturiviin tuosta vaan. Paitsi että yhtyeen jäsenten yhteenlaskettu soittokokemus muodostaa kolminumeroisen luvun ja jokaisella on meriittejä vaikka muille jakaa. Kaiken takana on kokemus.

Elokuvasäveltäjä Pessi Levanto luo tunnelmat kotimaisiin elokuviin musiikillaan, milloin synteettisesti milloin elävän orkesterin avulla. Millaista on säveltää mittatilauksena, sekuntikellon ja metronomin tuella?  Sekin selviää Riffin haastattelusta!      

•••

Hanki nyt itsellesi Riffin printti-numero 2/2021. Saat irtonumeron kotiin kannettuna hintaan 11,30 € (sis-postikulut).

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!

 

07.04.2021
|
Riffi
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy