Focusrite Platinum – platinaisia kansanpainoksia

 Focusrite Platinum -trion hopeanharmaat viipaleet ovat toiminnoiltaan sopivasti valmistajansa aiemmista malleista poikkeavia ja mikä hauskinta: tuntuvasti vielä vihreäpintaista Green-sarjaakin edullisempia. Kiinnostusta siis luulisi löytyvän.

Platinum-sarjan vermeet on rakennettu jämäkän oloisiin räkkikoteloihin. Monipuolisten toimintojen takia nuppeja ja kytkimiä on kertynyt huomattava määrä, mutta juuri sopivan kokoiset kuminamikat tarttuvat näppeihin helposti, vaikkei sormitilaa liikaa olekaan. Potikoiden pienestä liikeradasta johtuen pienikin muutos saattaa tosin tuottaa joskus yllättävän suuria muutoksia laitteen toimintaan, joten tarkkana on syytä olla. Pisaranmuotoiset painokytkimet ovat kooltaan melko pieniä, mutta osa näppäimistä on valaistu ja muutoinkin nappien asennon havaitsee vaivattomasti.
Kahta asiaa jää varustelussa silti kaipaamaan...

 

Oheinen teksti on näyte artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 4/1999).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

 

 

21.07.2009
|
Martin Kantola ja Gari Saarimäki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy