Lasse Piirainen – räyhää, energiaa ja törkeyttä synasoundeihin

|
Image

Monessa liemessä keitetty kosketinsoittaja rakastaa syntikoita, joiden soundissa yhdistyvät kauneus ja rumuus. Välillä toki maistuu myös ihan pelkkä flyygelin sointi.

Kosketinsoittaja Lasse Piirainen on mies, johon kukaan vähääkään suomalaista musiikkia kuluttava tai television kotimaisia viihdeohjelmia katsova ei ole voinut olla törmäämättä.
Piirainen on viime vuosina nähty soittajana niin isoissa tv-projekteissa kuin nimekkäiden artistien bändeissä.
Ajankohtaisin tv-kiinnitys on jo viidennelle tuotantokaudelleen ehtineen SuomiLOVEn bändissä, ja tuoreessa muistissa ovat myös muun muassa The Voice of Finland, Idols sekä neljän tunnin Nenäpäivä-lähetys.
Piirainen oli mukana myös Cheekin yhtyeessä kevään jäähallikiertueella, kesäfestareila sekä viimeisillä keikoilla Lahden mäkimontussa.
Lisäksi paletista löytyy esimerkiksi Kasmirin ja Isac Elliotin livebändit.

•••

Näin alkaa Kalle Heinon toimittama haastattelu, jossa ruoditaan kalustoasioiden ohessa myös soitannollisia asioita. 

Juttu on julkaistu alunperin Riffin printtinumerossa 6/2018,  mutta se on nykyisin luettavissa kokonaisuudessaan myös Riffin verkkosivustolla tämän linkin kautta.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.