Lyötävää mestareille

|
Image
  Pearl on pitkään kehittänyt Masters-mallistoaan kohti nykyistä huippulaatua. Rumpusettien tuoreimpiin uudistuksiin kuuluvat muun muassa virvelien ja tomien valuvanteet sekä kelluvat kiinnikkeet - uusia pintaviimeistelyjä ja design-puolen viilaustakaan unohtamatta. 

Aiemmin tarjolla olleiden kokovaahteraisten ja mahonki/vaahterasettien rinnalle Pearl on tauon jälkeen alkanut valmistaa myös täyskoivurunkoista BRX-settiä, löydettyään uuden laadukkaan puumateriaalitoimittajan. Kapuloitavaksi napattiin setin kuin setin perusilmeen paljastava joka paikan fuusiokoko (10", 12", 14", 20" ja 5,5" virveli). 

Koivuisen BRX-setin vintage sunburst -viimeistely "tuoksahtaa" mukavasti vanhoilta hyviltä ajoilta - niin ikään vuosikymmenien takainen pyöreys ja tietty sirous näkyy tekevän tuloaan myös malliston rautaosiin ja telineistöön 1980-90-lukujen kulmikkuuden ja järeyden jälkeen. 

Haluamansa Masters-setin voi koota sekä rumpujen että telineistön osalta tykkänään irto-osista, tosin valmistaja tarjoaa valintaurakan helpottamiseksi myös valmiiksi konfiguroituja Shell Pack -rumpunivaskoita, joita voi täydentää halutun vahvuisella telinepaketilla.

 

Oheinen ote on lainaus Tommi Saarelan kirjoittamasta testiartikkelista, joka on kokonaisuudessaan luettavissa Riffin numerossa 1/2001. 

Kuva: Pekka Väänänen

 

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

 

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.