Näppituntumalla - Digi 003 Factory

 

Pro Tools LE -ympäristön Mbox-äänikorttiperhe on kovasti kehittynyt kuluneen vuosipuoliskon aikana. Koska kilpajuoksu markkinoilla on kovaa, olikin vain ajan kysymys milloin myös LE-tason raskaammat vermeet pannaan uusiksi. Nyt näpeissä on Digidesignin odotettu ja uudenkarhea Digi 003-laiteperhe.

 

Lahjakas, uuttera ja näkemyksellinen äänihenkilö voi nykypäivänä saada kasaan esityskelpoista materiaalia suorastaan huolestuttavan kevyin kustannuksin ja välinein. Loppukeväästä kauppoihin saapunut Digi 003 tarjoaa työkaluja keskisarjaan hieman vaativammalle käyttäjälle.

 

Näin alkaa Tommi Saarelan toimittama testiartikkeli, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 4/2007).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

21.07.2009
|
Tommi Saarela
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy