Sandhill Audio - uuden polven nauhamikrofonia kehittämässä

 

Suomalaiskolmikko Petteri Taponen, Riku Pasanen ja Sammy Roiha ryhtyivät kehittämään kokonaan uudenlaista ja perinnemalleja mekaanisesti kestävämpää nauhamikrofonia noin kolme vuotta sitten.

Perusteellisen tutkimustyön, ankaran puurtamisen ja lukuisten prototyyppien tuloksena syntyi valmis tuote, jonka Riffi loppukeväästä 2012 sai kokeiltavakseen. Samalla haastateltiin Sandhill-tiimiä, joka kehitystyössään tukeutui niin perinteisen suunnittelulaboratorion ja mittakammion käyttöön kuin hieman epätavallisempinkin käytännön kokeisiin.

– Mikrofonikapseli oli viime kesänä viikon ulkona tuulen armoilla, ja kerran napsautin sen auton konepellille ja ajoin 110 km/h nopeutta, kertoo Riku Pasanen, toinen mikrofoni-idean isistä.

 

Lue koko Niko Laasosen kirjoittama tarina Sandhillin taustoista, ja testivaikutelmat Riffin paperilehden numerosta 5/2012, tai digiversiona lehtiluukku-palvelusta. http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/riffi

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla. Voit lukea myös digilehteä Lehtiluukki.fi -palvelun kautta.

 

 

 
   
06.09.2012
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy