Soitintestit Riffi 5-2021

|
Image

Alesis Crimson II Special Edition on hieman edullisempi sähkösetti, joka monilta ominaisuuksiltaan täyttää jo vaativammankin soittajan toiveet. Headrush MX5 puolestaan hemmottelee kitaristia lähes samoin eväin kuin valmistajansa huippumalli. Hintaa vain on vähemmän, ja muutama kytkin on karsittu.  Taylor American Dream -sarja osoittaa, että perinteisille soitinpuille on erinomaisia ja luonnolle ystävällisempiä vaihtoehtoja. Eikä rimoituksenkaan tarvitse aina olla sama perinteinen X-tyyppi, kyllä löytyy muitakin toimivia tapoja tukea kaikukopan kantta. Dorico-nuotinnusohjelma on varttunut jo kolmanteen versioonsa ja haastaa aiemmin markkinoita hallinneet Finalen ja Sibeliuksen tasapäisesti. Joissain kohden menee jopa niiden edelle…

Nämäkin käyttötestit löytyvät tästä numerosta!   

•••

Hanki nyt itsellesi Riffin printti-numero 5/2021.

Saat irtonumeron kotiin kannettuna hintaan 11,30 € (sis-postikulut).

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!