Sterling by Music Man – keskihintaiset musarit Kauko-Idästä

 

Teksti: Martin Berka
Kuvat: Tommi Posa

 

Takavuosien OLP-mallisto oli Music Manin ensimmäinen kokeilu edullisempien soittimien parissa. Upouusi Sterling-brändi lupaa OLP:n tilalle vieläkin uskollisempia versioita alkuperäisistä malleista.

Sterling by Music Manin perusidea on, että alkuperäisten USA-soittimien kaikki ratkaisevat ominaisuudet säilytetään mahdollisimman tarkkaan myös Indonesiassa valmistetussa mallistossa. Testisoittimien monet laadukkaat yksityiskohdat niin metalliosissa kuin elektroniikassakin peilaavat tätä tavoitetta onnistuneesti.

Petruccin luottopeli

Sterling JP50 -kitara on keskihintainen versio Dream Theater -bändin kitaristin, John Petruccin, nimikkomallista. Petrucci on melodisen ja progressiivisen hard rockin mestari, mikä näkyy myös hänen konstailemattomassa kitarassaan. Tumman Pearl Red Burst -värityksen peittämään lehmusrunkoon on liitetty ruuvaamalla vaahterakaula, jossa on kahden oktaavin mittainen palisanteriotelauta. Rungon erikoisin ominaisuus on sen tarjoama syvä viiste oikealle käsivarrelle.

 

 HUOM! Oheinen katkelma oli vain lyhyt näyte artikkelista, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin painetussa versiossa.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

 

 

 

 

 
   

 

28.01.2010
|
Martin Berka
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy