Tascam DP-24 – voittaako digiraituri tietokoneen?

 

Tascamin digitaalinen Portastudio on itsenäinen 24-raitainen mikseritallennin, jonka lisäksi äänitystoimiin tarvitaan vain mikrofoneja, kuulokkeet tai kaiuttimet sekä tarvittavat kaapelit. Niin – ja lopuksi tyhjä cd-aihio, jolle valmiin musiikin voi miksattuna masteroida.

Hieman kannettavaa tietokonetta kookkaammalla DP-24:llä voi tallentaa enimmillään kahdeksan raitaa kerrallaan. Etuvahvistimet soveltuvat niin linja- kuin mikrofonisignaaleille, ja kahdeksannen saa kytkimellä sovitettua myös instrumenttikäyttöön.
Omat sisäiset efektit ja erikseen vielä masterointiin varatut työkalut tekevät laitteesta täysin itsenäisen pikkustudion, olipa kyseessä kodin musiikkinurkkaus tai reissaavan muusikon matakavarustus. 

 

Lue Lauri Paloposken kirjoittaman käyttötestin tuloksista Riffin paperilehden numerosta 5/2012, tai digiversiona lehtiluukku-palvelusta.    . 
  http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/riffi

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla. Voit lukea myös digilehteä Lehtiluukki.fi -palvelun kautta.

 

 

 
   
06.09.2012
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy