Ikimuistoisia sessioita, jakso 36!

Äänitteitä, jotka kansa tuntee. Tuottajia, jotka ovat jääneet usein taustahahmoksi. Mielenkiintoisia tarinoita siitä, miten asiat johtivat 
toisiin asioihin ja päädyttiin ratkaisuihin. Muistelijana tässä jaksossa Ville Riippa!


Ville Riipalle tuottaminen on luonnollinen jatkumo koko elämän kestäneelle musisoinnille ja säveltämiselle. Hän ei tee eroa soittamisen, säveltämisen tai tuotannon välillä. Kaikki tuo on jollain tavalla sitä samaa prosessia.
Mutta silloin kun laitetaan tuottajan hattu päähän, täytyy ainakin löytyä jotain punnittua sanottavaa. Toisaalta, vaikka asia olisi kuinka tahansa painavaa, on se silti vain yhden ihmisen näkemys asiasta ja heijastaa tuottajan omaa estetiikan tajua. Onneksi tilanne menee yleensä niinpäin, että toista osapuolta kiinnostaa, mitä sanottavaa Riipalla jostain asiasta on.
– Sitten mä annan tulla, hän hymähtää.
 

•••

Näin alkaa Misha Koivusen toimittama haastattelu, jossa käydään läpi niin Juha Tapion kuin Katri Helenankin tuotantoja, Jippua unohtamatta! Jutun voit lukea kokonaisuudessaan Riffin numerosta 2/2020.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!

 

 

08.04.2020
|
Riffi
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy