Mielummin yksi kunnollinen kuin…

Arturia REV Plate-140 -plugin-efekti ei lasihelmillä koreile. Siinä on yhden kaikulaitteen mallinnos kolmena versiona ja ne ovat kaikki ehtaa kamaa.  Audient EVO 4 on samaa maata – miljoonalaatikon sijasta valmistaja on keskittynyt kehittämään purkin, jolla on tarkalleen määritetty ja fiksusti rajattu toimenkuva. Focal Trio 11B -monitorit edustavat sitten hieman toisenlaista näkökulmaa, mutta paino sanalla hieman. Mallissa yhdistyvät tyypillinen lähikuunteluun suunniteltu 2-tiekaiutin sekä samaan koteloon paketoitu subwoofer. Erittäin intressantti ja ennenkaikkea toimiva ratkaisu sekin. One Control -puolijohdevahvistin taas lupaa toimittaa Fenderin putkisoundin ilman ainuttakaan putkea. Kuinka Björn Juhl on tavoitteessaan onnistunut, sekin selviää Riffistä! 

Eikä siinä kaikki, samasta numerosta löytyvät myös Chase Bliss Audion kummallisen delay-loopperin, DB Technologies Vio W10 -lavamonitorin, SSL 2+ -interfacen sekä EV Evolve 30 -PA-systeemin arviot. Kahdella sanalla sanoen  kosolti luettavaa!  

•••

Hanki nyt itsellesi Riffin printti-numero 2/2020.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!

 

 

08.04.2020
|
Riffi
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy