Adam Audio + Universal Audio Luna + Audio Design M2.12W/L

|
Image
Image

Adam Audio T8V -studiokaiuttimet soveltuvat keskisuuren tarkkaamon tarpeisiin ja valmistajan tavaramerkki – U-ART-nauhadiskantti antaa niille aivan omanlaisensa leiman. 

Audio Design M2.12W/L puolestaan on keikkakäyttöön suunniteltu aktiivikaiutin, jossa pakettiin kuuluu myös kaksi lupavapaalla 600 MHz:n alueella operoivaa langatonta mikrofonia. KAiuttimessa itsessään on taustamusiikin soitton soveltuva monitoimisoitin.

Universal Audio on hankkinut meriittinsä sekä huippuluokan perinteisten audiolaitteiden – mikrofonivahvistimen, miksereiden, dynamiikkaprosessoireiden, ekvalisaattoreiden jne. – valmistajana, jonka Apollo-sarjan interfacet sekä UAD-efektiplugien prosessointiin tarvittavat ulkoiset DSP-kortit ovat nekin jo pitkään palvelleet vaativissa äänitysympäristöissä työskeblteleviä. Nyt kaikki elementit yhdistyvät upouudessa Luna-ohjelmassa, moniraitaisessa digitaalisessa audion talennus- ja käsittelyohjelmassa, joka sisältää myös midisekvensserin.

•••

Nämäkin tuote arviot pääset lukemaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 4/2020.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!