BB tuli takaisin

 

 

Japanilainen kitararakentaja Yamaha on alusta asti luonut omaa mallistoaan. Vaikka ensimmäiset soittimet 1960-luvulla näyttivätkin vähän hassuilta, ’70-luvun luomukset olivat jo menestyvää designia. Sähkökitarapuolella paras esimerkki on SG-2000, joka oli pitkään Carlos Santanan suosima kitara. Bassopuolella Yamaha esitteli 1978 BB-2000 mallin, jolla mm. Paul McCartney, Nathan East ja Verdine White soittivat.
Nyt Yamaha on tuonut tämän ’70-luvun bassoklassikon takaisin edullisena versiona nimeltään BB414.Teksti: Martin berka, Kuvat: Tommi Posa


Oheinen teksti on aloitus artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 1/2007).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

 

21.07.2009
|
Martin Berka
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy