Nayteikkuna

Blue Bottle ja Baby Bottle – pullo ja puteli

 

Tyyliteltyä logoa myöten äärimmäisen huoliteltu ulkomuoto ja toteutus antavat jo ensituntumaa sille, minkä käyttötesti myöhemmin vahvistaa – Blue valmistaa mikrofoneja taidolla ja tinkimättömyydellä!

 

Sain vihdoinkin tilaisuuden testata jo kauan siten mielenkiintoni herättäneen Bluen valmistamat Bottle ja Baby Bottle -mikrofonit. Mielenkiintoni senkun kasvoi avatessani jykevän kantolaukun jonka kätköistä löytyi ehkä juhlavimman näköinen mikrofoni mihin olen koskaan törmännyt. Jos mikrofoni kuulostaa yhtä loistokkaalta kuin miltä se näyttää, ovat lompakkoni nyörit enää heikosti kiinni...
Kaverina tyylikkäässä puukotelossa oli Bottlen pienokainen, Baby Bottle, joka näytti todellakin pieneltä vauvalta ”isänsä” vierellä. Komea kaksikko todellakin, kaltaiseni herkän äänittäjän mielestä kerrassaan kaunista katseltavaa.

Pullon henki

Kun kytkin Bottlea toimintavalmiuteen, niin ensimmäisiä mieleeni tulleita ajatuksia oli se miten hienoa on, että kerrankin jo perusasiat ovat kohdallaan: Itse mikrofoni on tukevaan tekoa, samoin virtalähde ja mikrofonin kaapeli – kaikki toteutettu laadukkaasti ja varmasti kestävää tekoa.

 

 

Oheinen teksti on näyte artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 2/2005).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

 

 

 

21.07.2009
|
Sami Koivisto
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy