EHX– Fujigen – Orange… kitaristia hellitään taas!

|
Image

Liki 60 vuotta muille merkeille alihankintana soittimia valmistanut Fujigen on pitkään rakentanut myös omalla nimellään myytäviä kitaroita ja bassoja. Klassikkomalleihin perustuvissa soittimissa se käyttää itse kehittämäänsä CFS-nauhoitusta. Iliad Standard sekä Iliad Boundary nojaavat teleperinteeseen sopivasti persoonallisin maustein.

Electro-HArmonixin Bass9 on puolestaan jo kuudes pedaalisarjan laite, joka muuntaa realiajassa kitaran soundin joksikin toiseksi instrumentiksi. Tällä kertaa kyseessä on basso eikä kosketinsoitin. EHX Mod 11 taas keskittyy erilaisiin modulaatioefekteihin, luonnollisestikin valmistajalleen ominaiselle väänteellä.

Orange palaa vintage-henkisellä Tremlord 30 -vahvistimellaan perusasioiden äärelle: yksi kanava, putkitremolo ja jousikaiku. Mitä muuta sitä tarvittaisiinkaan?

•••

Nämäkin käyttökokeisiin perustuvat laitetestit on julkaistu kokonaisuudessaan Riffin printti-numerossa 6/2019.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!