Electro-Voice ZxA1 & ZxA1-Sub - kuin luodut toisilleen!

|
Image
 

Pieni ZxA1-aktiivikaiutin sopii moneen käyttöön, etenkin kun sen tueksi voi tarvittaessa kytkeä juuri sitä varten suunnitellun ja niin ikään aktiivisen bassokaapin.

Kahdeksantuumaisella kartiolla ja diskanttipillillä kalustettu ZxA1 esiteltiin jo muutama vuosi sitten, mutta se nousi uudestaan ajankohtaiseksi kun sen pariksi suunniteltu basso -kaiutin, ZxA1-Sub, tuotiin markkinoille nyt keväällä. Kumpikin kaiutinmalli on varustettu keveällä ja tehokkaalla D-luokan vahvistimella.

ZxA1:n kotelo on ABS-muovia ja painoa pönikällä on vajaat yhdeksän kiloa. Päädyssä on asianmukainen kolo kaiutintelineelle pystyasennossa käyttöä varten, mutta kotelon epäsymmetrisen muotoilun ansiosta ZxA1 palvelee myös kyljelleen asetettavana lattiamonitorina. Ripustuskin onnistuu erillisvarusteiden avulla, mutta omimmillaan kaiutin on ihan sellaisenaan, telineen nokkaan nostettuna tai lattialle asetettuna

  HUOM! Oheinen katkelma oli vain lyhyt näyte artikkelista, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin painetussa versiossa.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.