Eventide Space - tila-avaruus laajenee

 

Teksti: Riku Karvonen
Kuvat: Tommi Posa

Eventide Space -reverb on uusin lisäys valmistajan pedaalimallisten efektien sarjaan. Spacesta löytyy 12 eri efektialgoritmia, jotka suurimmalta osin perustuvat Eventiden H8000FW- sekä Eclipse V4 -räkkiefektien vastaaviin.

Tuttujen mekaanisten (spring, plate) sekä tilakaikujen (room, hall) lisäksi Spacen kaiut ovat reverbin, delayn, pitch shifterin, tremolon, säröjen sekä erilaisten modulaatioefektien yhdistelmiä. Kyseessä on toisin sanoen jopa hämmentävän monipuolinen reverb-pedaali.

Käyttäjäystävällinen paketti

Spacen jalkakytkimiä voi käyttää kahdessa eri tilassa. Preset-moodissa kytkimillä selataan muistipaikkoja ylös- ja alaspäin. Play-moodissa keskimmäinen kytkin toimii HotSwitchinä, jolla on mahdollista muuttaa kunkin presetin parametreja – näin on siis saatu aikaan mahdollisuus luoda kaksi erilaista presettiä yhteen muistipaikkaan. Play-moodissa oikeanpuoleinen kytkin toimii tap tempona. Vasemmanpuoleisin toimii aina on/off-kytkimenä.


 

 HUOM! Oheinen katkelma oli vain lyhyt näyte artikkelista, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin painetussa versiossa.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

 

 

 
   
30.11.2011
|
Riku Karvonen
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy