Gibson J-45 Studio ja Hughes & Kettner Black Spirit 200 – nyt murretaan perinteitä!

|
Image

Gibson pisti Studio-sarjan akustisissa puuvalinnat uusiksi ja Hughes & Kettner taas vie useamman vuoden kehitystyön päätökseen julkaisemalla vahvistimen, jonka sisällä sykkivän transistori-sydämen lupaillaan jäljittelevän uskottavasti putkisoundeja aina 60-luvulta nykypäivään saakka. Otetaanpa selvää.

Gibsonin J-45 kuuluu valmistajansa vanhimpiin malleihin, mutta uudet puulajit saavat tutun peruskonseptin elämään ihan uudella tavalla.

TriAmp- ja Statesman-vahvistinmallisarjoistaan tunnettu saksalainen Hughes & Kettner puolestaan heittää putkipeleille todellisen haasteen uutuuslaitteensa soundeilla. Huippusalaiseksi julistetun Spirit-teknologian ympärille rakennetun vahvistimen varsinainen valtti piilee kuitenkin sen monipuolisuudessa ja -käyttöisyydessä.
Paperilla kattaus hakee vertaistaan: soittajan käytettävissä on neljä kanavaa ja 200 wattia tehoa. Nuppi on liitettävissä mihin tahansa äänentoistolaitteeseen kitarakaapeista hifi-kaiuttimiin ja äänityslaitteista pa-järjestelmiin. Kaikki vahvistimen säädöt voi tallentaa myöhempää käyttöä varten, ja soundia voi maustaa kuudella sisäänrakennetulla digitaaliefektillä.

•••

Nämäkin käyttökokeisiin perustuvat artikkelit voit lukea kokonaisuudessaan Riffin printtinumerosta 6/2018.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.