Hupia koko rahalla!

 

 

Roland Micro Cube on reissaavan kitaristin oiva kamu – kahden watin teholla ja COSM-mallinnuksella ladattu pikkuloota ei paina paljon mitään ja kantohihnakin kuuluu varusteisiin!

 

Micro Cube on näppärä vekotin, painoa on kolme kiloa ja rapiat päälle ja pisimmänkin tahon mitta jää alle 30 senttimetrin. Namikat ja jakki kitaralle löytyvät metallisesta kansilevystä, joka taittuu nurkan ympäri ja jatkuu yhtenäisenä takalevynä, tarjoten sillä saralla virtalähteen, kuulokkeiden ja ylimääräisen tulosignaalin liitännät. Ja jollei verkkovirtaa ole saatavilla, voi pelin käynnistää myös kuudella AA-paristolla, joiden lokero on sekin takalevyn puolella.

Kaiuttimella on mittaa viisi tuumaa eli eurooppalaisittain 12 senttiä plus seitsemän milliä päälle. Lastulevykotelo on muutoin suljettu, mutta etulaidasta löytyy refleksiaukko kaiuttimen taka-aallon kulkea. Kotelon verhous on kestävältä vaikuttavaa vinyyliä ja nurkkien suojaksi asennetut kulmapalat jatkuvat koko särmän mitan, varjellen näin myös pitkiä sivuja kolhuilta.

 

 

Oheinen teksti on alku artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 6/2005).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

 

21.07.2009
|
Martin Berka
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy