Kitaroita mittojen mukaan

|
Image

Kitara ei saa olla liian pyhä!, sanoo Mr. Fastfinger eli Mika Tyyskä, vaikka oman luottosoittimen on sitten kuitenkin rakentanut mittojen mukaan tilaustyönä maamme arvostetuimpiin soitinrakentajiin lukeutuva Juha Ruokangas.

Kitaristi Teemu Viinikainen puolestaan halusi siirtää arvokkaan Gibsonin L4-orkesterikitaransa studiosessioiden ja muiden soittimelle turvallisten ympäristöjen aarteeksi ja päätti hankkia keikkasoittimeksi vastaavan laatutason uuden kitaran – toisen Suomen arvostetuimpiin soitinrakentajiin lukeutuvan mestarin, Ari-Pekka Paasosen toimiessa hankkeen toteuttajana ja suunnitelijana.  

Mitä oikeastaan tarkoittaa pyhä ja mihin päädyttiin, kun lähtökohtana oli 78-vuotias kitaravanhus… Se selviää, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 4/2019 ja pääset lukemaan jutun kokonaisuudessan.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!