Pandoran lipas oli alunperin rasia, jota ei voinut enää sulkea kun sen kerran avasi. Nimivalinnallaan Korg vihjaa, että myös basisteille suunnattu harjoittelukumppanin ja efektilaitteen yhdistelmä PX3B luo riippuvuutta käyttäjälleen - kun vermeen pistää päälle, ei siitä malta enää erkaantua... Hmm. Korgin basso-Pandora kulkee helposti reissussa, sillä tukevaan muovikoteloon rakennettu värkki on vain suurinpiirtein C-kasetin kokoinen. Kaikki näppäimet ja hakupyörä ovat kansilevyn puolella, lukuunottamatta päälle/pois-kytkintä, joka löytyy rasian takapuolelta. Kun virran laittaa päälle, asettuu Pandora suoraan Play-tilaan. Sitten kytketään vain basso sille varattuu liitäntään ja valitaan kytkimellä sopiva signaalitaso soittimen mukaan. Sen jälkeen tarjolla onkin 50 valmiiksi sommiteltua tehosteohjelmaa ja saman verran tyhjiä muistipaikkoja omille luomuksille. Korg ilmoittaa, että Pandoran ohjelmat koostuvat aina seitsemästä perättäisestä efektistä, mutta laskujeni mukaan kyseessä on oikeastaan kuuden varsinaisen efektin ja ohjelmakohtaisen äänenvoimakkuuden säädön muodostama kokonaisuus.
Korg PX3B Taskumatti basistille 44 eri efektiä, seitsemän käytössä samaan aikaan 50 valmiiksi laadittua ohjelmaa 50 vapaata muistipaikkaa Phrase Trainer: 16 sekunnin samplausaika, Hinta: 1 590 mk Oheinen tekstinäyte on ote Martin Berkan kirjoittamasta laitestistä, joka on kokonaisuudessaan luettavissa Riffi-lehden painetussa numerossa 2/2001. Riffin irtonumeroita myyvät Rautakirjan kioskit, lehtipisteet ja hyvinvarustetut musiikkiliikkeet kautta maan.
Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla. Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.
|