Lauri Porra ja tapahtumattomuuden mielenkiinto

Haastattelun hetkellä Lauri Porra viimeisteli kolmatta soololevyään, laati teosta orkesterille ja bassokitaralle sekä valmistautui levytyssessioon Stratovariuksen kanssa.
Tässä jutussa pureudutaan säveltäjä-Porraan, ja saadaan myös selville, mitä tapahtui siivouskomerossa.

Porralle oli juuri tulossa yksi elokuvamusiikin sävellysprojekti, mutta säveltäjyys liukui toisaalle rahoituskuvioiden takia. Jos elokuvalla on kansainvälistä rahoitusta, tekijät pitää usein sopimusteknisistä syistä etsiä maasta josta raha tulee.
Tilanne ei kuitenkaan miestä harmita, sillä muutenkin riittää niin paljon sävellettävää ja tekemistä. Hän sanoo olevansa harvinaisen onnekas…

 

Oheinen teksti on alkuosa Eeva Vänskän toimittamasta artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 2/2014).

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta.


Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.
Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta
 

16.04.2014
|
Eeva Vänskä
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy