Markbass Super Synth – synasoundi bassosta

 

Teksti: Martin Berka
Kuvat: Tommi Posa

Italialaisen valmistajan uudesta efektisarjasta löytyy Super Synth -niminen pedaali, joka muuttaa basson signaalin synasoundiksi.

Super Synth on selvästi rakennettu keikkaoloja varten. Vankka metallikuori herättää luottamusta ja suojaa samalla tehokkaasti pedaalin säätimiä. Ulkoinen virtalähde on sen sijaan tyypillinen, ainoastaan kotikäyttöön tarkoitettu massatuote, joka ei yllä laadullisesti pedaalin kanssa samalle tasolle. Onneksi laitteen vaatimat 12 volttia tasavirtaa saa esimerkiksi monista pedaalilautoihin tarkoitetuista virtalähteistä.
Täysdigitaalinen Super Synth tarjoaa synasoundien lisäksi myös oktaaverin. Oikeanpuoleisella kytkimellä vaihdetaan efektityyppiä, kun taas vasemmalla selataan ohjelmapaikkoja. Keskimmäinen on true bypass.

 

 HUOM! Oheinen katkelma oli vain lyhyt näyte artikkelista, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin painetussa versiossa.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

 

 

 
   

 

29.04.2010
|
Martin Berka
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy