Neumann NDH 20 – studiokuulokkeet ammattilaiselle

|
Image

Musiikkituotannon käytännöt sekä perinteen erinomaisesti tunteva Neumann debytoi nyt kuulokevalmistajana ja tekee sen vakuuttavasti.

Studiossa, keikalla ja muissa hälyisissä ympäristöissä täytyy kuulokkeissa olla riittävästi ulkoisten äänten vaimennusta, jottei kuunteluvoimakkuutta tarvitse nostaa kuulon kannalta tuhoisalle tasolle. Niinpä NDH 20 onkin rakenteeltaan ns. suljettu malli, jossa itse kaiutinelementti on sijoitettu taustapuoleltaan täysin umpinaiseen kuppiin.
Neumann käyttää NDH 20:n pääraaka-aineena mattapintaista alumiinia, mikä jäykkyytensä ansiosta edesauttaa osaltaan tehokasta vaimennusta ja tekee samalla kupeista vankat ja käyttöä hyvin kestävät, mittasipa asiaa sormenjälkien näkyvyydellä tai naarmujen määrällä.
Myös kiinnitys sankaan on jämpti ja nivelöinti on sekin erinomaisesti hoidettu: kuljetuksen ajaksi kupit voi käpertää tiiviiksi paketiksi sangan suojiin ja käyttöasennossa säätövaraa ja mukautuvaisuutta löytyy joka suuntaan yllin kyllin.

•••

Näin alkaa käyttökokeeseen perustuva  laitetesti, joka on julkaistu kokonaisuudessaan Riffin printti-numerossa 3/2019.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!